Hirdetés

Jól kezdett az It Takes Two a PlayStation Store-ban, de nem ez volt a legkelendőbb márciusban

|

Megvannak a márciusi PlayStation Store letöltési toplisták, még a Disco Elysium - The Final Cut is bekerült a top 20-ba.

Hirdetés

Egy egészen fantasztikus és különleges játék lett az It Takes Two, ami, mivel csak párban játszható, és online multizáshoz is elég egyszer megvenni, biztosan nem fog eladási rekordokat döntögetni, de néhány millió könnyen elkelhet belőle. Bár március végén jelent meg, hat nap alatt is annyi fogyott belőle, hogy a PlayStation 5-ös eladási listán Európában a harmadik, Észak-Amerikában pedig a negyedik helyet húzta be.

Mivel más újdonságok nem nagyon érkeztek PlayStationre, a márciusi digitális eladási lista is nagyjából a vártnak megfelelően alakult, de az látszik, hogy a Spider-Man: Miles Morales továbbra is kelendő tud maradni, miközben még mindig csak hullámokban érkeznek a PS5-ök az előrendelőkhöz.

Hirdetés

Az USA-ban és Kanadában a Call of Duty: Black Ops Cold War lett az első, míg nálunk a FIFA 21 beelőzte. A top 10-ben mindkét oldalon szerepel még a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, a Crash Bandicoot 4, az AC: Valhalla, a Mortal Kombat 11 és a Demon's Souls. Az európai végeredmény ez lett:

PlayStation 5 digitális eladások - március - Európa

  1. FIFA 21
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. It Takes Two
  4. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  6. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  7. Assassin's Creed: Valhalla
  8. WRC 9 FIA World Rally Championship
  9. Mortal Kombat 11
  10. Demon's Souls

PlayStation 4-en is hasonló a felállás, de ott a Minecraft, a Grand Theft Auto V, a Little Nightmares, és a The Forest is megjelenik a top 10-ben, míg a Valhalla és a Crash 4 például hiányzik.

PlayStation 4 digitális eladások - március - Európa

  1. Minecraft
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. Grand Theft Auto V
  4. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  5. FIFA 21
  6. Little Nightmares
  7. NBA 2K21
  8. The Forest
  9. The Crew 2
  10. Battlefield V

A PlayStation VR esetében újdonságok hiányában klasszikusok tarolnak, de a Doom 3: VR Edition is megjelent a top 10-ben mind a tengerentúlon, mind nálunk - ott a tizedik, itt a hetedik helyen.

PlayStation VR digitális eladások - március - Európa

  1. Beat Saber
  2. Job Simulator
  3. Superhot VR
  4. Astro Bot: Rescue Mission
  5. Blood & Truth
  6. Swordsman VR
  7. Doom 3: VR Edition
  8. The Walking Dead: Saints & Sinners
  9. Marvel's Iron Man VR
  10. Gorn

További listákat a PlayStation Blogon találhattok. Ti mivel játszottatok márciusban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)