Hirdetés

Két nap sem kellett, és egy újabb Twitch-veterán követte LilyPichut YouTube-ra

|

A nagyobb tartalomgyártók sorban hagyják maguk mögött az Amazon platformját, és veszik fel mosolyogva a vörös mezeiket.

Hirdetés

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy LilyPichu, az OfflineTV egyik legfontosabb tagja maga mögött hagyta 10 éve dédelgetett Twitch-csatornáját, és költözött át YouTube-ra. Azóta már vidáman streamelget is arról, hogy épp merre jár Japánban.

Miközben Lily és barátai süniket simogattak egy kisállatokkal megtömött kávézóban, addig otthon Myth készült bejelenteni a költözését. A lövöldék szerelmese és a Team SoloMid tagja a jövőben szintén a YouTube-on fog streamelni.

Hirdetés

Mivel ma (feltehetőleg az esti órákban) lesz az első YouTube adása, így még nem volt alkalma bővebben beszélni a döntése mögötti okokról. Mondjuk jó esély van rá, hogy pont ugyanazt fogja majd ismételgetni, amit a többiek már felhoztak: a YouTube rengeteg pénzt fizetett, amiért cserébe sokkal kevesebb streameléssel töltött órát vár el, továbbá monetizáció és növekedési szempontból is jóval hatékonyabb platformot kínál a lila csapathoz képest.

Az a hír járja, hogy a YouTube-nak két további veterán Twitch-streamert sikerült behálóznia, akik csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy bejelenthessék a csapatváltást. Ti kire tippeltek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)