Hirdetés

Kiderült, mi lehet a Sony friss, San Diegó-i stúdiójának feladata

|

A csapat korábbi fejének LinkedIn-profilja több apróságot is elárult.

Hirdetés

Az előző konzolgenerációban is kifejezetten ütős exkluzív címeket szállítottak nekünk a Sony saját fejlesztőcsapatai, elég csak például a Horizon Zero Dawnra, a God of Warra, vagy éppen a Ghost of Tsushimára gondolni. Jelenleg tehát számos olyan franchise van a japán vállalat birtokában, amit simán ki lehet bővíteni még a jövőben, és a jelek szerint korábban már létre is jött egy erre szakosodott brigád.

Michael Mumbauer LinkedIn-profilja elég sok érdekes információt elárult a Sony viszonylag friss, San Diegóban található stúdiójáról, aminek az a feladata, hogy a már meglévő franchise-okat kibővítése, illetve vadonatúj sztorikat hozzon létre létrehozása a játékosok következő generációjának. Mumbauer egészen tavaly novemberig volt a szóban forgó, elvileg AAA minőséget képviselő és leginkább akció- és kalandjátékokra fókuszáló stúdió vezetője, és nagy szerepet játszott annak megalapításában is.

Hirdetés

Egyelőre leginkább csak találgatni lehet, hogy milyen franchise-okhoz nyúlhat majd hozzá a San Diegó-i stúdió, de korábbi pletykák alapján eléggé úgy tűnik, hogy a Sony folytatni szeretné az Uncharted sorozatot. A fenti apróságokat figyelembe véve pedig bizony elképzelhetőnek tűnik, hogy ez a stúdió is hozzáteheti majd a magáét a Naughty Dog szériájához.

Érdemes még megjegyezni, hogy Mumbauer közzétett a LinkedIn-oldalán egy olyan videót is, ami arról szól, hogy a Sony egy titkos csapatot állít össze az Uncharted 5 fejlesztése miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)