Hirdetés

A kínai játékosokat nem zavarja a pay-to-win modell

|

Amíg nyugaton egyre nagyobb a felháborodás a mikrotranzakciók miatt, addig a keletebbre élőknek semmi problémájuk a dologgal.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során rengetegszer előkerültek a mikrotranzakciók és a loot boxok, ugyanis egyre több játékosnak van elege néhány stúdió pénzszerzési módjából. Azonban a jelek szerint ez nem mindenhol van így.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a tőlünk keletebbre élő játékosokat nem igazán zavarja, ha játék közben ki kell nyitniuk a pénztárcájukat az előrehaladás reményében. A különféle elemzésekkel foglalkozó IHS Markit egyik munkatársa, Piers Harding-Rolls nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy a PC és az internetkávézókban vásárolt játékidő a tradicionális felállás az olyan ázsiai országokban, mint például Dél-Korea vagy Kína.

Valószínűleg emiatt van, hogy az ottani játékosok mondhatni már hozzászoktak ehhez a modellhez, így nem is igazán zavarja őket, ha egy ingyenes játék tele van mikrotranzakciókkal.

Nektek mi a véleményetek a játékbeli vásárlásokról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)