Hirdetés

Kínai fejlesztőket karol fel a Microsoft

|

Az Asia Gaming divízió célja, hogy a fejlesztők támogatásával hozzásegítsék őket a nemzetközi sikerhez.

Hirdetés

A Microsoft elindított egy új kezdeményezést, melynek célja, hogy a Kínában dolgozó játékfejlesztők munkáit a tengeren túlra is eljuttassa. Az Asia Gaming névre keresztelt csapat közvetlenül az Xbox Gaming Ecosystem Groupnak fog jelenteni, aminek egyébként több sanghaji üzleti vezető is tagja.

Rod Chang, az Asia Gaming vezetője szerint ez a támogatási rendszer nemzetközi sikereket hozhat a régiónak, ami egyébként kifejezetten kellemetlen helyzetben van a kormány játékos megszorításai miatt.

Hirdetés

A játékkiadóknak egyre komolyabb megszorításokat kell körbetáncolniuk, egyre keményebben kell cenzúrázniuk a játékaikat, az ottani gamerek pedig alig foglalkozhatnak kedvenc hobbijukkal, köszönhetően a tavaly hozott új törvényeknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Microsoft segítsége azt jelentheti, hogy a szabályzások alatt roskadozó kínai játékipar elkezdhet kifelé terjeszkedni, ami valószínűleg rengeteg állást fog megmenteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)