Hirdetés

Kis híján lebontották a szervereket a Fortnite játékosai, miután visszatért az eredeti pálya

|

A Chapter 4-ben az eredeti, első Fortnite-pályán lőhetjük egymást, és ezzel a lehetőséggel nagyon sokan éltek a hétvégén.

Hirdetés

Az immáron hat éve futó Fortnite sok mindent megélt, sok változáson ment keresztül, hiszen az Epic Games mindent megtesz azért, hogy folyamatosan frissen tartsa. A Chapter 4 végére egy izgalmas meglepetéssel készültek: visszahozták Fortnite OG néven az eredeti pályát, amin még úszni is életveszélyes.

Ennek eredményeképp megdőlt az egyszerre játszók számának csúcsa: a Fortnite.GG mérése szerint egy ponton 6 172 463 játékos volt egyszerre online, és közülük 3 109 888 játszott a Battle Royale módban (a többiek Ranked Battle Royale-oztak , Zero Buildeztek, vagy más pályákat választottak)

Hirdetés

Azért is nagyon durva ez, mert októberben még 2 342 751 volt az egy időben aktív játékosok csúcsa, és augusztusban ment utoljára egyáltalán 2,8 millió fölé. Az oldal csak 2023 áprilisa óta mér, így lehet, hogy régebben játszottak már 6,2 milliónál többen is.

Az Epicnek gyorsan közzé kellett tennie egy közleményt, hogy folyamatosan figyelik a szerverek állapotát és kapacitását, és sorban állásra lehet számítani.

A Fortnite Chapter 5 decemberben indul, teljesen új pályával. Előtte még a legendás fekete lyukas eseményt is újra átélhetjük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Android Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)