Hirdetés

Ismét növekvő profitról számolt be a Konami

|

Dől a pénz a mobiljátékokból, így érthető, hogy a kiadó nem érez késztetést a Silent Hill vagy a Metal Gear sorozat bővítésére.

Hirdetés

Szomorú, hogy csak ül nagy potenciállal rendelkező franchise-ain a Konami, de bőven elég pénzt hoz neki a PES és a Yu-Gi-Oh!

Hirdetés

A cég a 2019. március 31-ével véget ért pénzügyi évben 262,5 milliárd yent söpört be, ami 9,6%-kal több annál, amit egy évvel korábban sikerült összeszednie, és így már ötödik éve növekvő profittal számolhat. A Yu-Gi-Oh Duel Linkset 90 milliószor töltötték le, a Pro Evolution Soccer mobilos változata szintén szárnyal, és a PES konzolos és PC-s eladásaival, a myClub mód népszerűségével is elégedettek. A digitális szórakoztatásból - ahova a játékok is tartoznak - 141,7 milliárd yen folyt be.

Arról nem esett szó, hogy számíthatunk-e a közeljövőben bármilyen újdonságra vagy bejelentésre. A klasszikusokat tartalmazó gyűjteményekről már korábban szót ejtettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)