Hirdetés

Lehúzta a rolót a Devil's Hunt fejlesztőcsapata

|

Nem sikerült túl nagy népszerűségre szert tennie a Layopi Gamesnek, és a jelek szerint erre már nem is igazán lesz lehetősége.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a lengyel székhelyű Layopi Games legelső videojátéka, a Devil's Hunt, ami egy gyengén kivitelezett, de nem totálisan borzalmas kaland volt. A tervek szerint PC mellett később konzolokra is elkészült volna a játék, ám a legfrissebb hírek hallatán nem valószínű, hogy sor fog kerülni erre.

Hirdetés

A lengyel PPE azt állítja, hogy bezárt a Layopi Games, ráadásul nem is a legideálisabb körülmények között történt mindez. Névtelen források ugyanis arra panaszkodtak a hírportálnak, hogy a stúdió fejlesztői hónapok óta nem kaptak egy árva petákot sem, és a novemberi fizetésükhöz is csak három részletben juthattak hozzá. Ráadásul a jelek szerint a bezárásról nem is értesítették az alkalmazottakat, az pedig már csak hab a tortán, hogy az irodába beérve hűlt helyüket találták a személyes holmijaiknak, mivel azok takarítás közben a kukában végezték, ha minden igaz.

Hivatalos megerősítés vagy cáfolat egyelőre nem érkezett a Layopi Games részéről, de tekintve, hogy egy ideje már alig lehet hallani a stúdió felől, könnyen elképzelhető, hogy megfelelnek a valóságnak a fenti értesülések.

Nektek egyébként hogy tetszett a srácok egyetlen játéka, a Devil's Hunt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)