Hirdetés

Lelépett a Riot Games kreatív vezetője, hogy a saját könyvkiadójával foglalkozhasson

|

Jason Killingsworth inkább a papírral és tintával akar foglalkozni, ezért otthagyja a League of Legends mögött álló stúdiót.

Hirdetés

Van úgy, hogy az ember úgy érzi, változásra van szüksége. A korábban a Riot Gamesnél dolgozó Jason Killingsworth a jövőben egy teljesen más iparban, az indie könyvkiadásban szeretne tevékenykedni. Egy könyvet már sikerült kiadnia még az idei év elején, ami a Dark Soulsszal foglalkozott, és a jövőben még több hasonló kötetre számíthatunk tőle és a Tune & Fairweather kiadótól.

Hirdetés

Killingsworth hat évvel ezelőtt, újságírói pályájának hátrahagyása után csatlakozott a Riot Gameshez, ahol először íróként dolgozott, aztán szépen feldolgozta magát a kreatív vezetői pozícióba. Úgy tűnik, hogy az írás és a könyvkiadás mindig is közelebb állt a szívéhez, így vissza is fog térni ehhez a Tune & Fairweather kiadó élén. Ez volt az a cég, amelyik a You Diedért felelt. Ez a kötet a Dark Souls népszerűségét és annak az akciójáték műfajra gyakorolt hatását vizsgálta. A kötetet maga Killingsworth írta egy társával, Keza MacDonalddel együtt.

Egyrészt sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve, másrészt viszont kíváncsiak leszünk arra, hogy a váltás mennyire fog érződni a Riot játékain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)