Hirdetés

Loadout - megszűnik a free-to-play shooter

|

A 2014-ben indult játékot valószínűleg nem játszották sokan, de nem az alacsony játékosszám a leállás oka.

Hirdetés

A Loadout a PS4-es játékosoknak onnan lehet ismerős, hogy ez volt az egyik első free-to-play játék a platformra - én is így akadtam bele, de nem adott elég okot arra, hogy maradjak.

Hirdetés

PC-re is elérhető volt, de a SteamCharts adatai szerint kevesebb mint 100 játékos játszott naponta csúcsidőben. A fejlesztő Edge of Reality bejelentette, hogy május 24-én lekapcsolja a szervereket, ugyanis nincs elég pénze arra, hogy a játékot az EU-s GDPR adatvédelmi szabályozásnak megfelelőre alakítsa, pedig kötelező volna az unióból játszó játékosok miatt. Az adatokkal nyilván nem élnek vissza, de az ígéret sajnos kevés.

Nem tudni arról, hogy az Edge of Reality fejleszt-e valami mást. Legutóbb 2014-ben jelentkeztek új játékkal, a Transformers: Rise of the Dark Sparkkal, azóta viszont semmi mozgás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)