Hirdetés

Lords of the Fallen 2 - otthagyta a játékot az egyik fejlesztőcsapat

|

A fejlesztés nem állt meg, de a CI Games nem volt elégedett.

Hirdetés

2014-ben a Lords of the Fallen is beszállt a Souls-like játékok piacára, viszont minden erényével együtt is egy kiforratlan, felejthető játék lett a végeredmény. A második rész már jó ideje készül, újra is kezdték egyszer (ha nem többször), és most újabb bukkanóhoz érkezett.

Hirdetés

Két csapat dolgozott a Lords of the Fallen 2-n, de már csak egy maradt, a Deck13. A korábban bevont Defiant többé már nem segít be, a CI Games állítása szerint a fejlesztőcsapat munkája egész egyszerűen nem volt elég jó.

A Eurogamer által fordított, eredetileg lengyel nyelvű közleményben a CI Games azt írta, hogy a Defiant a fejlesztés egyik legfontosabb fázisában nem tudta az elvártaknak megfelelően teljesíteni a feladatát. A CI Games azt is elárulta, hogy a Defiantnél még három megbeszélés után sem tudtak érdemben javítani a minőségen.

A Defiant Studios alapítója, David Grijn annyit reagált minderre, hogy a csapatukat rendkívül tehetséges fejlesztők alkotják, akik többek között a Far Cry 5-ön és a Call of Duty: Advanced Warfare-en is dolgoztak, és maximálisan bízik bennük.

Nem tudjuk, mi lesz a Lords of the Fallen 2-ből, de a fejlesztés folytatódik, és egyszer valahogyan a végére ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)