Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ismét trónfosztás történt

|

Ahogy a gyors egymásutánban érkező játékmegjelenések esetében lenni szokott, a legfrissebb versenyző ismét átvette a vezetést a heti játékeladási toplistán.

Hirdetés

Ezen a héten már a Watch Dogs 2 konzolos megjelenésére irányul a játékvilág figyelme, de a múlt héten még a Dishonored 2 miatt zsongtak a gamerek itthon és külföldön is. Ez pedig, ahogy az őszi szezon legtöbb új megjelenésénél lenni szokott, kiérdemelte az első helyet is az 576 KByte adatai alapján összeállt heti eladási toplistán.

A Corvo és Emily kalandjai előtt kiadott FPS-ek mindeközben jelentősen vesztettek a lendületükből, a múlt heti listavezető Call of Duty: Infinite Warfare már csak az ötödik helyet érte el, a Titanfall 2 pedig a nyolcadik helyre csúszott vissza. A Battlefield 1 viszont még mindig tartja magát a második pozícióban.

Új játékok

1. Dishonored 2
2. Battlefield 1
3. FIFA 17
4. Farming Simulator 17
5. Call of Duty: Infinite Warfare
6. Grand Theft Auto V
7. Overwatch
8. Titanfall 2
9. Just Dance 2017
10. NBA 2K17

A Watch Dogs 2 előszele egyébként a használt játékok toplistáján már érezhető, a kilencedik helyre ugyanis még a megjelenéskor nagy csalódásként megélt első rész is felkerült. De az új Call of Duty is meghozta az érdeklődést a korábbi epizódok iránt, a Ghosts mellett ugyanis a negyedik rész és az Advanced Warfare használt példányai is elég jól fogytak, ahhoz, hogy bekerüljenek a top 10-be.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 4
3. Call of Duty: Ghosts
4. FIFA 16
5. Call of Duty 4: Modern Warfare
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. Mortal Kombat
8. Mafia III
9. Watch Dogs
10. FIFA 15

Ti melyik őszi megjelenést élveztétek eddig a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)