Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - szuperhősök vagyunk itthon

|

Először hiába a Mortal Kombat jut eszébe mindenkinek a Netherrealm nevét hallva, az Injustice 2 is rendkívül jól nyitott a hazai játékeladási toplistán.

Hirdetés

Ugyan a tavaly megjelent Street Fighter V sem lett rossz, talán a sztorimód kései érkezése miatt nem szólt akkorát a Capcom játéka. Úgy tűnik, idén jobban teljesítenek a verekedős játékok, a múlt héten megjelenő Injustice 2 például az 576 KByte adatai alapján összeállított eladási listák élére ugrott itthon.

Hirdetés

Hogy az először PC-re is ellátogató Tekken 7 is meg tudja-e ismételni ezt a sikert, az csak néhány hét múlva derül ki, de azt megtudtuk, hogy a Prey még a legjobb 10 között maradt, méghozzá a hatodik helyen. Hozzá hasonlóan egész jól tartja magát a Sniper Ghost Warrior 3 is, ami ezúttal a kilencedik lett.

Új játékok

1. Injustice 2
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. Tom Clancy's The Division
4. Grand Theft Auto V
5. Rainbow Six Siege
6. Prey
7. Just Dance 2017
8. Gears of War 4
9. Sniper: Ghost Warrior 3
10. LEGO Worlds

A legjobban fogyó használt játékok között főleg olyan örökzöldeket találunk, mint az aktuális FIFA, a Minecraft, illetve néhány Call of Duty-rész. Valószínűleg megmozgatta a hazai gamerek fantáziáját az új Far Cry leleplezése is, hiszen a Primal a tizedik, a negyedik rész pedig dobogós lett ezen a toplistán.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Far Cry 4
3. Watch Dogs
4. Call of Duty: Ghosts
5. Assassin's Creed III
6. FIFA 17
7. Minecraft
8. Fallout 4
9. Call of Duty: Black Ops III
10. Far Cry Primal

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)