Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nem tudjuk megunni az autólopást

|

Ha nincsenek újdonságok, a magyar gamerek a már bizonyított címekhez térnek vissza, ezt mutatják a legfrissebb eladási adatok is.

Hirdetés

Augusztusban - a dobozos kiadásokat tekintve főleg a hónap végén - már egy fokkal mozgalmasabb időszakunk lesz játékmegjelenések tekintetében, de júliusban főleg csak kisebb játékok jelentek meg. Ez meglátszik az 576 KByte-ból begyűjtött, a hónap utolsó teljes hetére vonatkozó játékeladási adatokon is.

Hirdetés

Az első ismét az atombiztos vételnek számító Grand Theft Auto V lett, a második helyet pedig némi meglepetésre a Call of Duty: Black Ops III szerezte meg. A Splatoon 2 megmaradt a harmadik helyen, ahol a múlt héten debütált, de a Switch terjedése azon is meglátszik, hogy a Mario Kart 8 Deluxe kiadása is feltűnt a tizedik helyen. De az uborkaszezonban olyan kisebb címek is tudnak érvényesülni, mint a Car Mechanic Simulator, aminek aktuális kiadása a negyedik helyet csípte meg.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Black Ops III
3. Splatoon 2
4. Car Mechanic Simulator 2018
5. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
6. LEGO Marvel's Avengers
7. Mortal Kombat X
8. Tom Clancy's Rainbow Six Siege
9. LEGO Marvel Super Heroes
10. Mario Kart 8: Deluxe Edition

A használt játékok között inkább csak a nagy nevek tudtak érvényesülni, a győztes ezúttal a Watch Dogs első része lett. De az open-world játékok gyakorlatilag témától függetlenül kifejezetten népszerűek voltak a múlt héten, a szuperhősös Batman: Arkham Knight és a fantasy Middle-earth: Shadow of Mordor is befért a top 10-be.

Használt játékok

1. Watch Dogs
2. Grand Theft Auto V
3. Need for Speed Rivals
4. Batman: Arkham Knight
5. Middle-earth: Shadow of Mordor
6. Call of Duty: Infinite Warfare
7. FIFA 16
8. Tom Clancy's The Division
9. Assassin's Creed Syndicate
10. Grand Theft Auto IV

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)