Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nem elég a háborúból

|

Konzolexkluzivitás ide vagy oda, a God of War nem csak egy hétig tudott a hazai eladási toplista élén maradni. De nem csak ebben a játékban éleztük meg a harci fejszénket itthon.

Hirdetés

Ugyan a Sony minden bizonnyal irgalmatlan mennyiségű pénzt és munkaórát ölt a God of War elkészítésébe, úgy tűnik, nem csak a játék segítségével eladott PS4-ektől remélhetik ennek a megtérülését, hanem az eladások is elég szépen pörögnek. Így a megjelenés utáni harmadik héten sem akadt kihívója Kratosnak az 576 adatai alapján összeállított hazai eladási toplistán.

Hirdetés

A fagy és a folyamatos harc két másik, viszonylag friss címben is visszatérő téma az e heti top 10-ben, a havas tájakon játszódó Frostpunk a nyolcadik helyet kaparintotta meg, míg az egészen friss Total War Saga: Thrones of Britannia éppen csak lecsúszva a dobogóról a negyedik helyen debütált. Az újdonságok közül egyébként a Switch legújabb Wii U-portja, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze is megcsípett egy listás helyet, méghozzá a hatodikat.

Új játékok

1. God of War
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 18
4. Total War Saga: Thrones of Britannia
5. Far Cry 5
6. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
7. Star Wars Battlefront II
8. Frostpunk
9. Call of Duty: WWII
10. Assassin's Creed Origins

A használt játékok vásárlói ezúttal a legtöbben rejtett a pengét választották fegyverüknek, ugyanis az első helyet az Assassin's Creed III szerezte meg, de a tavaly őszi Origins is odafért az ötödik helyre. Az open world játékok egyébként is népszerűek voltak ebben a kategóriában, így bekerült például a top 10-be a The Division, a GTA IV, vagy éppen a Witcher 3 is.

Használt játékok

1. Assassin's Creed III
2. Tom Clancy's The Division
3. FIFA 17
4. Uncharted 4: A Thief's End
5. Assassin's Creed Origins
6. Grand Theft Auto IV
7. Burnout Paradise
8. The Witcher 3
9. Call of Duty 4: Modern Warfare
10. Star Wars: The Force Unleashed 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)