Hirdetés

Mario és a Simek is sikeresen tértek vissza

|

A Mario Tennis Aces és a The Sims 4 legújabb kiegészítője is bekerült a legjobban fogyó játékok közé az 576 KByte heti statisztikái alapján.

Hirdetés

Június végén talán a legnagyobb profilú játékmegjelenés a The Crew 2 lesz, de a múlt héten is elrajtolt két új játék, amiknek sikerült beverekednie magát a tíz legjobban fogyó cím közé az 576 KByte-nál. Igaz, a dobogót nem sikerült elérnie sem a Mario Tennis Acesnek, sem a The Sims 4: Seasonsnek.

Hirdetés

A simek életébe új, az évszakokhoz köthető tevékenységeket, illetve az év egészében a kertészkedést behozó kiegészítő az ötödik legnépszerűbb lett az elmúlt héten, a Mariót és barátait (na meg persze ellenségeit) a teniszpályára költöztető spin-off pedig követlen mögötte a hatodik helyre ért fel.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: WWII
4. Rainbow Six Siege
5. The Sims 4: Seasons
6. Mario Tennis Aces
7. Detroit: Become Human
8. LEGO Jurassic World
9. The Sims 4
10. God of War

A használt játékok között ezúttal a Call of Duty-széria tűnik az abszolút közönségkedvencnek, ugyanis az első mellett a toplista harmadik és ötödik helyét is egy-egy CoD-epizód foglalja el. A PS4-exkluzív címek ezúttal eltűntek a top 10-ből, viszont két, csak Xboxon játszható alkotás, a Quantum Break és a Sunset Overdrive is jól teljesített a múlt héten.

Használt játékok

1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. Quantum Break
3. Call of Duty: Infinite Warfare
4. Battlefield 1
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Far Cry 5
7. Grand Theft Auto V
8. Assassin's Creed IV: Black Flag
9. Mass Effect: Andromeda
10. Sunset Overdrive

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)