Hirdetés

Nem mindenkit hívott a kötelesség

|

Nem nyitott rosszul az 576 KByte toplistáján sem a Call of Duty: Black Ops 4, de az első helyet nem tudta megszerezni az első kampány nélküli epizód.

Hirdetés

Ugyan sokan kételkedtek benne, hogy a rajongótábor túlnyomó többségét sikerül megmozgatnia az Activisionnek egy kampány nélkül megjelenő Call of Dutyval, de eléggé úgy tűnik, hogy annyira mégsem lőtt mellé a kiadó és a Treyarch a Black Ops 4-gyel. Az 576 KByte toplistáján ezzel együtt nem sikerült lenyomni az ősz korábbi megjelenéseit, mint például a brit dobozos eladások tekintetben.

Hirdetés

Az üzlethálózatnál csupán a harmadik helyen debütált az új CoD, a FIFA 19-en túl az Assassin's Creed Odyssey mellett is többen tették le a voksukat az 576 vásárlói. Az ősz újdonságain kívül néhány akciós cím is beverekedte magát a top 10-be, a Ubisoft felhozatalából a Rainbow Six Siege, a Crew 2 és a Ghost Recon Wildlands is feltűnik a listán.

Új játékok

1. FIFA 19
2. Assassin's Creed Odyssey
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Forza Horizon 4
5. Rainbow Six Siege
6. Marvel's Spider-Man
7. Shadow of the Tomb Raider
8. The Crew 2
9. Injustice 2
10. Ghost Recon Wildlands

A használt játékok között szokás szerint ezúttal is fellendítették az új részek a nagyobb sorozatok korábbi darabjainak eladásait, így például két CoD mellett három Assassin's Creed-epizód és a Tomb Raider 2013-as rebootja is beköszönt ezen a héten.

Használt játékok

1. Assassin's Creed Origins
2. Far Cry 5
3. FIFA 17
4. Grand Theft Auto V
5. Tomb Raider
6. Call of Duty: Black Ops III
7. Call of Duty: Advanced Warfare
8. Assassin's Creed Syndicate
9. Fallout 4
10. Assassin's Creed Unity

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)