Hirdetés

Már 15 millió játékos látogatta meg a Sea of Thieves tengereit

|

Az idei év kifejezetten erősnek bizonyult a Rare számára, a Sea of Thieves kalózai boldogat tengetik életüket.

Hirdetés

A Microsoft és a Rare nagy örömmel jelentették be, hogy már 15 millió játékos próbálkozott a Sea of Thievesszel annak 2018-as megjelenése óta. A srácok idén januárban még 10 milliós számot jelentettek, de az elmúlt hónapok után ez nagyon erősen megszaladt. A 2020-as év első felében többen szálltak hajóra, mint 2019-ben 12 hónap alatt (persze ebben a kényszerű karanténnak is lehetett némi szerepe).

Hirdetés

A sikerek hosszú sorához hozzátartozik az is, hogy a 2020. júniusi hónap volt a legpörgősebb hónapja a Sea of Thievesnek. Több, mint 3,3 millióan játszották a kalandot, amihez a Steam közösség is nagyban hozzájárult. Az ottani megjelenés 1 millió példánnyal járult hozzá a Sea of Thieves eladásaihoz.

Tekintettel arra, hogy a játékosközösség nem volt kifejezetten elmosva a játék megjelenésekor, ez egy nagyon szép eredmény. Reméljük a Rare elkapja az áramlatot, és még több, még menőbb tartalommal fogják feltölteni a kalózos homokozót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)