Hirdetés

Már közel lehet a PlayStation Game Pass riválisának rajtja

|

Több felhasználónál is felszívódott a PlayStation Now szolgáltatás, ami a régóta várt ellen-Game Pass közeledtére utalhat.

Hirdetés

A Microsoft rendkívül népszerű szolgáltatást teremtett az előfizetős játékkatalógussal támadó Game Pass képében, hiszen a legfrissebb adatok szerint már több mint 25 millió előfizetőt csábított el a platform.

Hónapokkal ezelőtt szivárgott ki, hogy a Sony Spartacus kódnéven dolgozik a saját megoldásán, melynek rajtja a legfrissebb pletyka szerint már közelebb lehet, mint gondolnánk.

Hirdetés

A Resetera néhány fórumozójának beszámolói alapján ugyanis többeknél is felszívódott a (hazánkban nem elérhető) PlayStation Now, és most az előfizetésük csak simán PlayStation Plus néven jelenik meg, miközben a Now funkcióit, azaz a PS-játékok felhős streamelését továbbra is elérik.

Mindez pedig úgy kapcsolódik a Spartacushoz, hogy egy nemrég szárnyra kapott jelentés szerint az új szolgáltatás három előfizetői csomagot kínál majd, melyekből a két drágább a PlayStation Now-hoz is hozzáférést biztosíthat. A PS Now-címke eltűnéséből így egyesek most arra következtetnek, hogy az már a Spartacus rajtjának előjátéka lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hivatalos megerősítésig ez nem több puszta találgatásnál, az aktuális várakozások szerint viszont a Sony még ebben a hónapban tarthat egy kifejezetten izgalmasnak ígérkező State of Play előadást, ahol akár a Spartacus is szóba kerülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)