Hirdetés

Már most rengeteg extra pénzt elkölthetünk a Microsoft Flight Simulatorra

|

Aki részletesebb reptereket vagy több repülőt akar, a játékbeli boltból válogathat.

Hirdetés

A legtöbb játékos valószínűleg beéri a Microsoft Flight Simulator alapváltozatával, mely megtalálható az Xbox Game Pass kínálatában is, de a Deluxe Edition és a Premium Deluxe Edition még több, részletesen kidolgozott repteret, valamint számos extra repülőgépet tartalmaz. A szimulátorok iránt érdeklődők hozzászokhattak már az ilyen modellekhez, a Flight Simulator X és az X-Plane is a végtelenségig bővíthető felhasználók vagy erre szakosodott cégek által készített, javarészt fizetős tartalmakkal, úgyhogy az sem meglepő, hogy a Microsoft új, egyébként kiváló játékára idővel a világ minden pénzét rászánhatja, aki tökéletességre vágyik.

Hirdetés

A játékbeli boltban már most megtalálható egyebek mellett az EGLC London City Airport részletesen kidolgozott mása, mely közel 5000 forintba kerül, de van még néhány csomag, amely más reptereket, repülőket, látványosságokat kínál. A felhozatal egyelőre viszonylag szerény, aki mindent akar, kb. 40000 forintból bevásárolhat, de a játék csak tegnap jelent meg, a következő hetekben biztosan rohamosan bővül majd a kínálat.

Ezzel egyébként meg lehet békélni, valószínűleg úgy is élvezhető marad a játék, hogy egy kicsit satnyább az EGLC, vagy egyáltalán nem is repülünk oda. Nem kell ám mindig mindent birtokolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)