Hirdetés

Már nem az EA a Knockout City kiadója, ingyenessé válik a játék

|

A nagy lendülettel induló, aztán gyorsan eltűnő Knockout City jövője mostantól a fejlesztők kezében van.

Hirdetés

Tavaly júniusban még arról számolhattunk be, hogy a Knockout City őrülten népszerű, részletesen taglaltuk, mik lehetnek sikerének okai. Aztán ahogy jött, úgy el is tűnt a semmiben: a SteamCharts adatai alapján a PC-s játékosszám folyamatosan zuhant, annak ellenére, hogy a próbaverzióval 20 ezren, a teljessel pedig 6000-en játszottak egy időben, augusztus óta nem volt olyan hónap, amikor a ez az érték elérte a 600-at.

Az viszont külön érdekes, hogy a Cross-Play bétát jelenleg is majdnem 10 ezren pörgetik, tehát érdeklődés épp van a játék iránt, lehet, hogy épp most jön majd meg sokak kedve hozzá.

Hirdetés

A Velan Studios bejelentette, hogy szakít a kiadó Electronic Arts-szal, a kiadói feladatokat maga látja el a továbbiakban, a Knockout City pedig free-to-play modellel robog tovább minden platformon onnantól, hogy elstartol a következő szezon. Ennek időpontja még nem ismert, de az átállás miatti rengeteg tennivaló következtében a Season 5 kevés újdonságot hoz és nem kínál majd Brawl Passt. A Season 6 mindenért kárpótolja a játékosokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindenki, aki megveszi az átállás előtt (vagy megvette korábban), kap egy Loyalty Bundlet, amiben skinek, XP boostok és 2000, a játékban elkölthető pénz lesz megtalálható.

A Knockout City a PlayStation Plus előfizetőinek novemberben járt ingyen, illetve tartalmazta a Game Pass is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)