Hirdetés

Mario az élre tört, a FIFA kiszorult a brit toplistáról

|

A most bemutatkozó Yu Gi Oh! játék épphogy felfért a brit játékeladási toplistára.

Hirdetés

Hamarosan beindul az őszi szezon és egymás sarkát tiporják majd a játékmegjelenések, most azonban egyetlen új megjelenésnek sikerült csak felkerülnie a brit játékeladási toplistára, méghozzá sereghajtóként: ez pedig a Yu Gi Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution. 

Hirdetés

Az élboly összetétele azonban már sokkal érdekesebb. Ami elsőként szemet szúrhat, az a FIFA 19 hiánya, hiszen nem is olyan régen még a középmezőnyben tanyázott az EA focis játéka, amely immáron kiszorult a tízes-fogatból. A Nintendo azonban kifejezetten elégedett lehet, hiszen a Mario Kart 8 Deluxe-nak sikerült megcsípnie a trónt, ráadásul a második pozícióban újfent egy saját cím, a Super Mario Maker 2 kapott helyet. Nagyot ment a Mortal Kombat 11 is, amely a legutóbbi 40. helyről egészen a negyedikig küzdötte fel magát, amely minden bizonnyal az új DLC-nek köszönhető.

Íme a Top 10:

1. Mario Kart 8 Deluxe
2. Super Mario Maker 2
3. Crash Team Racing Nitro-Fueled
4. Mortal Kombat 11
5. Super Mario Odyssey
6. Minecraft (Switch)
7. Grand Theft Auto V
8. Red Dead Redemption 2
19. The Division 2
10. Yu Gi Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)