Hirdetés

Máris minden idők legnépszerűbb játékai között a Baldur's Gate 3, elképesztően sokan ugrottak rá

|

Még csak néhány napja játszható, de a játékosszám gyorsan az egekbe szökött.

Hirdetés

Akció-szerepjátékokkal jól állunk ebben az évben (aki még többre vágyik, annak ezt a cikkünket merjük ajánlani), bár a Diablo IV jó eséllyel önmagában kiszolgálta volna a zsáner iránt rajongók táborát. Augusztus 3-án megérkezett a Baldur's Gate 3, amit a korai hozzáféréses időszak alatt a Larian Studios igyekezett tökéletesre csiszolni, és ennek nagyon látványosan meglett az eredménye.

Az egyszerre játszók számának csúcsa napról napra egyre nagyobb, a megjelenés óta nem volt 280 ezer alatt, és tegnap a 712 281-et is elérte, amivel - a SteamDB mérése alapján - felkerült a Steam top 10-es listájára.

Hirdetés

Mi több, a kilencedik helyig jutott, beelőzve a Goose Goose Duckot és kitolva a top 10-ből az Apex Legendset. Simán lehet, hogy lenyomja a 879 308-as csúccsal büszkélkedő Hogwarts Legacyt, de a 913 ezres New World beelőzése sem elképzelhetetlen.

Jelen pillanatban a második-harmadik helyen osztozik a Dota 2-vel, párezer játékoson múlik, melyik van előrébb. A Counter-Strike: Global Offensive-et majdnem annyian játsszák, mint ezt a kettőt együtt, a negyedik helyen álló PUGB: Battlegroundsot viszont feleannyian sem, úgyhogy ezt a pozíciót most pár napig biztosan tartani fogja a Baldur's Gate 3.

Mi is aktívan játsszuk, tesztünk hamarosan elkészül, de egy ilyen óriási játéknál kár lenne sietni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)