Hirdetés

Még erősebben terjeszkedik mobilok felé a PlayStation Studios

|

Nem elképzelhetetlen, hogy God of War, Uncharted, vagy épp Gran Turismo játékok érkezzenek okostelefonokra.

Hirdetés

Egy olyan világban, ahol a játékiparban megforduló pénzek nem elhanyagolható része a mobiljátékokon keresztül cserél gazdát, nem meglepő, hogy a nagy, PC-s és konzolos kiadók is elkezdenek nyitni az okostelefonokon és táblagépeken játszók felé. A PlayStationnek is van mobilos részlege, a PlayStation Mobile adta ki például az Uncharted: Fortune Huntert, a Run Sackboy! Run!-t, illetve a PlayLink-es játékokat, mint a Hidden Agenda, a Knowledge is Power vagy a Frantics.

A PlayStation Studios most mobilos vezetőt (Head of Mobile) keres a kaliforniai San Mateóban található irodájába, akinek elsődleges feladata az lesz, hogy kidolgozzon egy mobiljátékos stratégiát a cég számára, és megalapozza a jövőbeli növekedést ezen a területen.

Hirdetés

Az állásajánlatban szerepel, hogy a PlayStation legnépszerűbb franchise-ainak mobilra ültetése élvezi a fókuszt, így simán elképzelhető, hogy a közeljövőben sorra érkeznek majd az Uncharted, a God of  War, a Gran Turismo, vagy akár a Ratchet & Clank játékok. A feladatra ráállított csapatnak egy 3-5 évre szóló ütemtervet kell megalkotnia, úgyhogy valószínűleg várnunk kell még, míg láthatjuk az új mobilos vezető munkájának eredményét, de kíváncsiak vagyunk, milyen játékok jönnek, és sikerül-e majd ezekkel komoly eredményeket elérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)