Hirdetés

Még több nagy költségvetésű filmet készít a Netflix

|

A streamingszolgáltató minden eddiginél durvábban ráfeküdt a tartalomgyártásra.

Hirdetés

Továbbra is komoly, kiélezett verseny zajlik a streaming szolgáltatók között, melyben bár még mindig vezet a Netflix, brutálisan jön fel a Disney+ és az HBO Max is, ráadásul nem szabad lebecsülni a többieket, mint az AppleTV+, az Amazon vagy a Peacock.

A Netflixnek muszáj minden lehetséges módon megtartania a meglévő előfizetőit és megszólítania újakat, amit egyrészt a videojátékok felé való kacsintgatással tehet meg, másrészt viszont olyan jól csengő nevekre van szüksége, akik bevonzzák az embereket/meggyőzik őket a maradásról. 

Hirdetés

A streamingszolgáltató pedig pontosan ezt tervezi a Variety értesülései szerint. Állítólag a Netflix nemrég egy új csapatot bízott két vezetőre, Kira Goldbergre és OrI Mamurra, akiknek az lesz a feladatuk, hogy még több nagy költségvetésű, a lehető legszélesebb közönséget megcélzó alkotások gyártásáról gondoskodjanak. Goldberg és Mamur divíziója együtt dolgozik majd Tendo Nagendáéval, akinek korábban a két filmes jelentett, mostantól viszont külön, de szorosan együttműködve tevékenykednek majd tovább. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

2021-ben várhatóan több mint 70 eredeti film lesz a Netflix mérlege, a közelgő projektek pedig olyan sztárokat vonultatnak fel, mint Ryan Reynolds, Gal Gadot és Dwayne Johnson (Red Notice), Idris Elba és Regina King (The Harder They Fall), Ryan Gosling és Chris Evans (The Gray Man), Daniel Craig (Tőrbe ejtve 2), Andrew Garfield (Tick, Tick... Boom!) vagy Jason Momoa (Sweet Girl). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)