Hirdetés

A Microsoft egy új franchise megalapozásán dolgozik

|

Egy hónap múlva elrajtol az év legnagyobb játékexpója, az E3, a Microsoftról pedig pont most derül ki, mely egy új stúdiót nyit és egy vadonatúj IP-n dolgozik. Véletlen?

Hirdetés

Nagyot kell villantania a Microsoftnak az E3-on, ha azt szeretné, hogy az Xbox One X tulajok ne csak a gép teljesítményére, de a játékfelhozatalára is büszkék lehessenek. Phil Spencer korábban azt ígérte, hogy új stúdiókat fognak nyitni, valamint többet invesztálnak a belsős csapatok által fejlesztett játékokba is. 

Hirdetés

A Variety és a GameRant felfedezése alapján úgy tűnik, hogy az Xbox divízió feje tartja magát a szavához, ugyanis a Microsoft egy álláshirdetésben keres programmenedzsert egy Santa Monica-i stúdió élére. További érdekesség, hogy a jelölteknek ismerniük kell az új IP felépítésének folyamatát, tapasztalattal kell rendelkezniük az AAA minőségű címek terén és az sem árt, ha már legalább 10 évet eltöltöttek a játékiparban (ebből minimum négyet executive producerként, vezetőként). A cél egy új franchise felépítése.

Kapcsolódó tény, hogy a közelmúltban felvették a Crystal Dynamics egykori fejesét, Darrell Gallaghert a Microsoft Studios vezetői csapatába, akivel kapcsolatban további híreket ígértek az E3-ra, és aki korábban a szintén Santa Monica-i Activision kötelékében tevékenykedett. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a két dolog összekapcsolódik-e. Az expón kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)