Hirdetés

Itt a weboldal, ami megmutatja, milyen mikrotranzakciók vannak az egyes játékokban

|

Elég hasznos lehet az oldal azoknak, akik tudni szeretnék, milyen külön kapható tartalmak és apróságok vannak még egy-egy kinézett játékhoz.

Hirdetés

Amíg régen legtöbbször nagyobb, sok tartalmat kínáló kiegészítőket vásárolhattunk játékainkhoz, addig mostanában rengeteg alkotásban van lehetőségünk elszórni a pénzünket mindenféle jóságra. 

Hirdetés

Nagyon hasznos kis weboldal a Microtranzaction.zone, ami megmutatja, hogy bizonyos alkotások esetében mi mindenre költhetjük még el a pénzünket, miután megvettük az alapjátékot. Az oldalon külön fel van tüntetve, hogy az adott címhez milyen kiegészítések érhetők el, így láthatjuk, ha valamihez kapható például egy nagyobb kiegészítő, de azt is jelölték, ha egy játékban loot boxok vannak, vagy épp semmilyen plusz nincs.

Ti utánanéztek az extra tartalmaknak, mielőtt megvásároltok egy játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)