Hirdetés

Miles Morales miatt nem tudott a csúcsra törni a Biomutant

|

Megérkeztek a legújabb brit játékeladási adatok, és a Biomutant úgy is szép eredményt ért el, hogy nem sikerült megszereznie az aranyérmet.

Hirdetés

Második helyen nyitott a Biomutant a brit játékeladási toplistán, az első helyet pedig azért nem tudta megszerezni, mert a múltheti negyedik, a Spider-Man: Miles Morales villámsebesen az élre tört.

A legnagyobb visszatérő azonban mégis a The Last of Us: Part 2 lett, ami hosszú ideje már fel sem fért a toplistára, most viszont akciós áron volt beszerezhető a briteknél, az akció pedig egyből a dobogó harmadik fokáig repítette.

Hirdetés

Nagyon jó eredményeket ért még el az Assassin's Creed Valhalla is, ami a 16. helyről jött fel az ötödikre, az örök kedvenc FIFA 21 pedig a 13. pozíciót cserélte most a nyolcadikra. A Resident Evil: Village eladásai 35%-ot estek vissza, így került a Capcom játéka az első helyről vissza a negyedikre.

Íme a dobozos játékeladások teljes brit toplistája: 

  1. Spider-Man: Miles Morales
  2. Biomutant
  3. The Last of Us: Part 2
  4. Resident Evil: Village
  5. Assassin's Creed Valhalla
  6. Animanl Crossing: New Horizons
  7. Mario Kart 8: Deluxe
  8. FIFA 21
  9. Miitopia
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)