Hirdetés

Mindent letarolt a Resident Evil Village, a Returnal már a kanyarban sincs

|

Alaposan átrendeződött a brit játékeladási toplista, a Resident Evil Village jött, látott, és mindenkit maga mögé utasított.

Hirdetés

Szépen tartja magát a New Pokémon Snap a brit dobozos játékeladási toplistán, hiszen "csak" a második helyre csúszott vissza a Resident Evil Village megjelenését követően. Ahogy az várható volt a Capcom új játéka egyből az élre ugrott, de ez nem is csoda annak tükrében, hogy ez lett az Egyesült Királyság minden idők harmadik legdurvább PS5-ös startját produkáló játéka.

Ha pedig már úgyis szóba került a PlayStation, akkor érdemes megjegyezni, hogy múltheti második helyezettünk a Returnal ezúttal már fel sem fért a tíz legjobban fogyó dobozos játék közé. Ez is várható volt persze, hiszen egy kifejezetten nehéz játékról van szó, ehhez pedig nincs mindenkinek kedve, ideje, vagy épp hangulata - mi mindenesetre imádjuk.

Hirdetés

A Returnal tehát egészen a 15. helyig csúszott vissza a másodikról, de voltak még itt izgalmas mozgások. A FIFA 21 például a hatodik pozícióról ugrott fel egyből a bronzéremig, a Super Mario 3D World + Bowser's Fury5 pedig innen zuhant vissza a hetedik helyre.

Íme a tíz legjobban teljesítő játék a brit lemezes piacon:

  1. Resident Evil Village 
  2. New Pokemon Snap
  3. FIFA 21
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Animal Crossing: New Horizons
  6. Minecraft (Switch)
  7. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  8. Grand Theft Auto V
  9. Ring Fit Adventure
  10. Call of Duty: Black Ops Cold War
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)