Hirdetés

A Monster Hunter: World a Capcom valaha volt legsikeresebb játéka

|

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Monster Hunter: World, és egyelőre nincs is megállás a játék számára.

Hirdetés

A Monster Hunter: Worlddel a Capcom igazán maradandót alkotott. Nem elég, hogy februárban már a kiadó leggyorsabban fogyó játékává vált, a mai nappal a vállalat legjobban fogyó címe is lett.

Hirdetés

A Monster Hunter: World dobozos és digitális eladásainak összege már átlépte 7,5 millió darabos határt, amivel szó szerint a Capcom bestsellerévé vált. Nemcsak maga a Capcom, hanem a Monster Hunter franchise nagy sikere is ez, hiszen a játék többek között olyan címeket hagyott le, mint a Resident Evil, Street Fighter vagy a Dead Rising szériák darabjai. A 14 éves Monster Hunter így már 48 millió darabos összeladásnál jár - érdemes volt tehát a legújabb generációs konzolokra fejleszteni.

A határ innentől a csillagos ég a Capcom és a Monster Hunter: World számára, ugyanis még valamikor idén érkezik a PC-s verzió is, ami várhatóan újra megdobja az eladási számokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)