Hirdetés

Na, és mikor jöhetnek a Call of Duty játékok a Game Passba?

|

Heteken belül lezárulhat végre az üzlet, a Microsofté lehet az Activision Blizzard - de aki olcsón CoD-ozna, annak még türelemmel kell lennie.

Hirdetés

Vannak, akik szerint a Call of Duty 2-nél jobb játék nem készült a sorozatban, mások az első, 2007-es Call of Duty: Modern Warfare-re esküsznek, de a Black Opsoknak és a későbbi MW-knek is szép számmal akadnak rajongói. Amellett, hogy az aktuálisan új részre milliók vetik rá magukat minden évben, sokan járnak vissza nosztalgiázni: a közelmúltban, miután megjavították az Xbox 360-as játékok szervereit, tízezrek tértek vissza hozzájuk, inkább a multis élmény miatt, pedig a Call of Duty kampányok ismételt végigjátszása is jó móka tud lenni.

Lenne mivel megpakolni a Game Passt, de Phil Spencer szerint a helyzet nem olyan egyszerű, hogy amint lezárul az Activision Blizzard felvásárlása, máris bekerül minden játék az előfizetéses szolgáltatásba.

Hirdetés

"Az emberek azt gondolják, hogy lezárul az üzlet, és minden elérhető lesz Game Passban. Ez nem így megy. Dolgunk van vele. Időbe telik, míg a játékokat elérhetővé tudjuk tenni."

- jegyezte meg az amerikai IGN-nek adott interjújában. A Bethesda játékai egyébként szintén nem azonnal, hanem fokozatosan érkeztek, volt, ami már napokkal a felvásárlás után, és volt, ami jóval később.

Valószínű, hogy ha jönnek is Call of Duty játékok a Game Passba, előbb a régebbieket pakolják bele, a legújabbat idén biztos nem, és még jövőre is kérdéses. Ki kell futnia az érvényes megállapodásoknak is, nem tudni, meddig tart az Activision és a Sony szerződése, minek köszönhetően a Modern Warfare III bétáját is előbb próbálhatják ki a PlayStation játékosok, mint bárki más.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)