Hirdetés

Nagy kár, ha most vennéd meg valamelyik korábbi FIFA-játékot

|

A kiadó néhány nappal az EA Sports FC 24 megjelenése előtt takarította el a FIFA szériát mindenhonnan.

Hirdetés

A FIFA-nak és az EA-nek nem sikerült megegyezni a liga névhasználati jogait illetően, így a kiadó egy új szériát kezdett felfuttatni. Ennek első része, az EA Sports FC 24 a napokban fog megjelenni, és úgy tűnik, a korábbi széria minden nyomát is eltakarítják.

Könnyen lehet, hogy ez a felborult licencszerződés következménye, de akármi is az indok, jelenleg sem a Steamen, sem az EA saját felületén, vagy bármely más digitális üzletben nem lehet beszerezni a FIFA széria részeit, 14-től egészen 23-ig. Az egyetlen megmaradt lehetőség az EA Play, amelynek kínálatában még elérhető a FIFA 22 és 23.

Hirdetés

A régebbi játékok fizikai változatai természetesen továbbra is működnek, és ha valaki digitálisan vásárolta meg azokat, akkor sincs gond. A korábbi FIFA címek továbbra is letölthetőek és korlátlanul játszhatóak, csak új vásárlok számára maradnak elzárva.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ki akarna egyáltalán régebbi FIFA-kkal játszani, de a 17-ben, 18-ban és 19-ben egész korrekt sztorimód volt, amiatt érdemes lenne újra elővenni őket. Ha beszereztétek korábbi FIFA részeket dobozos formában, akkor öleljétek most szorosan magatokhoz őket. Mától azok egyre többet érhetnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)