Hirdetés

Napok alatt produkált hatalmas számokat a Street Fighter 6

|

Nagyot vállalt a Capcom azzal, hogy összerakja a valaha volt legteljesebb verekedős élményt, de ez a vállalás most megtérült.

Hirdetés

Talán még sosem volt ekkora zöngés a verekedős játékok közösségében, mint most. Százával jönnek az újoncok, a streamek hatalmas számokkal pörögnek, és egyre többen fedezik fel azt az élményt, amit a gombok nyomogatása és menő harcmozdulatok látványa okoz. Mindezt a Street Fighter 6-nak köszönhetjük, ami a kritikusoktól a rajongókon át a casual közönségig mindenkit lenyűgözött. A Capcomnak sikerült megújítania a franchise-ot, és ez most ki is fizetődött nekik.

Hirdetés

A Street Fighter japán Twitter profilja (és a játékbeli üzenőfal is egyébként) büszkén hirdette, hogy már 1 millió példány fogyott a játékból. A jeles alkalom örömére a Capcom minden Street Fighter 6 tulajdonoshoz hozzávágott egy speciális profil-plakettet, amit bejelentkezéskor mindenki átvehet főmenüben.

A Street Fighter 6 sikereivel együtt egyébként a teljes széria is átlépte az 50 milliós eladott példányszámot.

A kompetitív oldal is nagy pörgésnek indult. Múlt hétvégén lezajlott a Dreamhack versenye, ezen a héten pedig egy Twitch Rivals megmérettetés következik az ismert streamer, Maximilian DOOD vezetésével. Itt újoncok és veteránok is összecsapnak majd az arénában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)