Hirdetés

NBA 2K18 - tízmillió fogyott belőle, kétszer annyi, mint az eddigi részekből általában

|

A tavaly szeptemberben megjelent játék valahogy minden eddiginél több játékos érdeklődését felkeltette.

Hirdetés

Megjelenésekor a mikrotranzakciós megoldások miatt elég sok kritika érte az NBA 2K18-at, de úgy tűnik, ez nem sok játékost zavart.

Hirdetés

A 2K ma bejelentette, hogy a sorozat tavalyi tagjából több mint 10 millió példányt adott el. Ha az 1999-ben indult franchise minden részének eladásait összeadjuk, 80 millió jön ki, ezen szám eléréséhez láthatóan elég nagy mértékben hozzájárult a legfrissebb felvonás. A sikerben szerepet játszhatott, hogy az alapkiadás borítóján Kyrie Irving, a Legend Edition-én Shaquille O'Neal szerepelt, ahogy az is, hogy elindult az NBA-vel közös NBA 2K League, a hivatalos e-sport liga. Remélhetőleg a szeptember 11-én megjelenő 2K19 még jobb élményt kínál majd, mint elődje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)