Hirdetés

Négy játékot is elkaszált a Ubisoft, ezek már biztosan nem jelennek meg

|

Változtak a cég tervei, nem ment át minden a szűrőn - például egy új Splinter Cell és Ghost Recon sem.

Hirdetés

Nagyon ritkán fordul elő a játékiparban, hogy egy már bejelentett cím törlése mellett dönt a kiadó - általában inkább nem szólnak, amíg nem biztos, hogy valami meg fog jelenni. A Ubisoft azonban most két már beharangozott és két további, a közönség számára még ismeretlen játékát dobta a kukába.

Az egyik az a Ghost Recon Frontline, aminek kiugróan negatív fogadtatás volt: hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a közönség nem vágyik egy újabb battle royale-ra, vagy legalábbis nem a GR-franchise részeként.

Hirdetés

A másik törölt projekt a Splinter Cell VR, amit még 2020 szeptemberében jelentettek be, és a technológiával a Star Trek: Bridge Crew és a Werewolves Within fejlesztése alatt jelentős tapasztalatot szerzett Red Storm dolgozott rajta. Az Assassin's Creed VR spin-offja látszólag életben marad egyelőre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Yves Guillemot, a cég ügyvezetője elmondta, a döntést költségcsökkentési céllal hozták meg, és így a sikerre nagyobb eséllyel pályázó játékoknak több figyelem juthat. Az, hogy a két még be nem jelentett játék egy már bejáratott franchise-ot bővített volna, vagy valami újjal akartak próbálkozni, nem derült ki.

A Splinter Cell remake-je továbbra is formálódik a Ubisoft Torontónál. Az Avatar: Frontiers of Pandora halasztását szintén ma jelentették be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)