Hirdetés

Neil Druckmann elmondta, mi a Naughty Dog terve az Uncharted sorozattal

|

Egyértelmű választ adott a Naughty Dog vezetője az Uncharted széria jövőjét érintő kérdésre.

Hirdetés

Most, hogy a The Last of Us sorozat első két része elérhetővé vált, a játékokért felelős és a széria munkálataiban is részt vevő Neil Druckmann nyilatkozgat itt-ott, az újságírók pedig a lehetőséggel élve nem csak az aktualitásokról, de a jövőről is kérdeznek. A Naughty Dog nem egy gyakran kommunikáló csapat, a Rockstar Gameshez hasonlóan csak akkor mondanak bármit, ha van értelme, így ködös az is, milyen projektek futnak jelenleg.

Csak az biztos, hogy a The Last of Us többjátékos spin-offja lesz a következő, amit befejeznek, és a The Last of Us Part II fináléja, valamint a játék óriási sikere után jó esély van egy folytatásra.

Hirdetés

Buzzfeed kérdezett rá Druckmannél az Uncharted sorozat jövőjére, a válasz pedig egyértelmű volt:

Az Uncharted őrülten sikeres lett. Az Uncharted 4 a valaha volt egyik legjobban fogyó játékunk - és ezzel az utolsó simításokat is elvégeztük a történeten, azt tudjuk mondani, hogy végeztünk. Továbblépünk."

A Naughty Dog tehát belátható időn belül nem foglalkozik az Uncharted sorozattal, de ez nem jelenti, hogy a PlayStation Studios valamely másik csapata nem veszi át a stafétát. Pletykák szerint a Bend Studio is formálgat valamit, viszont ők hivatalosan egy meg nem nevezett, vadonatúj játékon dolgoznak, amely nem egy folytatás lesz. A kettő persze nem üti egymást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)