Hirdetés

Nem a közeljövőben fog megoldódni az Xbox Series X készlethiánya

|

Nagyon úgy tűnik, hogy még hosszú ideig csak limitált darabszámban kerülhetnek fel az Xbox Series X konzolok az üzletek polcaira.

Hirdetés

A Microsoft nemrég közzétette negyedéves pénzügyi jelentését, amit igazán impozáns számokkal büszkélkedhetett: az utolsó pénzügyi negyedévben 5 milliárd dolláros bevétellel zárt az Xbox divízió, ami rekordnak számít a cég történetében. A cég illetékesei elmondták, a konzol megjelenését követő első negyedévben gyakorlatilag minden új Xboxot eladtak, amit csak képesek voltak legyártani. Ez 86%-os növekedést jelent a hardvereladások terén. 

A számoknak tehát minden bizonnyal nagyon örülnek a Microsoft fejesei, mi játékosok viszont egy darabig még nem lehetünk felhőtlenül boldogok.

Hirdetés

Legalábbis azok, akiknek eddig nem sikerült lecsapniuk egy új Xbox Series X-re, a konzolból ugyanis a hivatalos források szerint minimum idén júniusig készlethiány lesz, de az is lehet, hogy még ennél is tovább eltarthat az ínséges időszak. Erről a The New York Timesnak beszélt Mike Spencer, a Microsoft befektetői kapcsolatokért felelős vezetője. 

Arról, hogy jelenleg miért lehetetlen új konzolt vagy épp videokártyát vásárolni, ebben a PC World cikkben számoltunk be részletesen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)