Hirdetés

Nem ereszti az Atari a RollerCoaster Tycoon jogait

|

Annak ellenére, hogy a sorozat legújabb részei gyalázatosan sikerültek, az Atari nem adja fel.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a SimCity-t a Cities: Skylines letaszította a városépítős játékok trónjáról, megérkezett a RollerCoaster Tycoon egyeduralmát megdöntő Planet Coaster is (egy nappal a szörnyű RollerCoaster Tycoon World után). A két, fantasztikusan sikerült tycoon hatására többen is kedvet kaptak ahhoz, hogy a műfajban alkossanak, a Two Point Studios például két remek játékkal is megajándékozott már minket (Two Point Hospital és Two Point Campus).

A hatalomátvétel ellenére az Atari nem adta fel, mobilon próbált terjeszkedni inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Hirdetés

Egyáltalán nem bánnánk, ha ezek után a licenc valaki máshoz kerülne, de erre legalább tíz évig semmi esély: a kiadó ugyanis szerződést hosszabbított a széria atyjával, Chris Sawyerrel, és bejelentette, hogy új játékokat tervez, kiterjeszti a dobozos és digitális disztribúciót, illetve ajándéktárgyakkal is készül.

Csak remélni tudjuk, hogy a sorozat következő játéka nem fog csalódást okozni, de ezen a ponton nehéz bizakodni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)