Hirdetés

Nem találnád ki, melyik játék a legnépszerűbb a TikTokon

|

Készült egy kissé furcsa statisztika, ami azt hivatott megmutatni, mely játékok videóit nézik a legnagyobb számban a tiktokerek.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, a TikTokon nem csak táncos, kihívásos, meg figyelemre éhes tinik által készített videók vannak, hanem gaming tartalmak is, amik ugyan nem mutatnak túl jól az álló videókra optimalizált platformon, de ez részletkérdés. A Top10Casinos.com által megrendelt felmérésben azt vizsgálták, a Metacritic 100 legjobb pontszámot kapott játéka közül melyik a tiktokozók kedvence - a Fortnite és a Call of Duty: Warzone így például nem szerepel a listán, pedig ezekhez kapcsolódó tartalomból és nézőből is van elég.

Hirdetés

Minden idők 100 legjobb játéka közül meglepő módon a God of War nyerte a versenyt, a GoW-os videókat 793 500 000 millió alkalommal indították el a felhasználók. Ezt a Red Dead Redemption 2 követi közel 695 millióval, majd a The Last of Us jön 318 millióval, a GTA V 268 millióval, és az első Red Dead Redemption 178 millióval.

A 100 játékból 13 egyáltalán nem szerepelt a platformon, így ennél nem tudtak megtekintésszámot mérni. A teljes listát megtaláljátok ezen a linken.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)