Hirdetés

Nem tudni, mennyi fogyott a Battlefield 2042-ből, de azt igen, hogy az EA csalódott

|

A DICE és az EA nagyon óvatosan fogalmaznak, ami a Battlefield 2042 számait illeti, és valószínűleg nem véletlenül.

Hirdetés

Azt már mindenki tudja, hogy sem az idei Call of Duty, sem az idei Battlefield nem szerepelt fényesen, az viszont rejtély, hogy ez mit jelent valójában, számszerűsítve. A DICE és az EA egyszerűen nem hajlandók kiadni az adatokat, de azt reméltük, hogy legkésőbb a negyedéves pénzügyi jelentés után kiderülnek majd a dolgok.

Nem így történt. A befektetői tájékoztatón ugyan elismerték, hogy rengeteg hibája van a játéknak (ezért is csúsztatták el az első szezon indulását több hónappal), de azt továbbra sem árulták el, hogy pontosan mennyi fogyott a BF 2042-ből.

Hirdetés

A publikummal csak annyit közöltek, hogy az új felvonás "nem teljesítette a várt eladásokat". Ez már önmagában nem túl jó jel, de amikor egy kiadó ennyire makacsul nem hajlandó számokat közölni (még egy negyedéves jelentésben sem), akkor ott nem pár százalékos eltérések vannak a várt és tényleges adatok között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az EA fejese, Andrew Wilson szerint a DICE mindent megtesz majd azért, hogy eleget tegyenek a rajongók igényeinek. A Star Wars Battlefront II-nél végülis sikerült a teljes újjáépítés. Kíváncsiak leszünk rá, hogy itt is összejön-e a mutatvány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)