Hirdetés

Nehezen bírja az iramot a Nintendo, annyi dobozos játék fogy a karantén alatt

|

A Ring Fit Adventure-ből ismét készlethiány van a világ több pontján, még a nagyobb piacokra sem jut annyi, amennyire igény volna.

Hirdetés

A koronavírus járvány egyik pozitív hatása, hogy az otthon unatkozók többet költenek videojátékokra. Márciusban rekordot döntött a digitális értékesítésből származó bevétel, és a briteknél már pár hete is úgy fogytak a dobozos játékok, mint a karácsonyi időszakban.

Hirdetés

Mostanra lassulás volt megfigyelhető, de még így is több mint 200 ezer játék talál gazdára hetente - az eladott mennyiséget nagyban befolyásolja, hogy switches játékokból mennyi van készleten. A Ring Fit Adventure mielőtt ismét kifogyott volna, a 25-ről a 10., majd a 4. helyre ugrott, de a múlt héthez képest többet vettek a most 7. Mario Kart 8: Deluxe-ból és a 9. Luigi's Mansion 3-ból is. A hét egyetlen dobozos újdonsága, a Trials of Mana a 16. helyen nyitott, a Resident Evil 3 a 17. pozícióig zuhant, és a Final Fantasy 7 Remake iránti érdeklődés is csökken, már csak a nyolcadik. Íme a teljes lista:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. FIFA 20
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. Ring Fit Adventure
  5. Grand Theft Auto V
  6. Star Wars Jedi: Fallen Order
  7. Mario Kart 8: Deluxe
  8. Final Fantasy 7: Remake
  9. Luigi's Mansion 3 
  10. Red Dead Redemption 2
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)