Hirdetés

Több fogyott máig Nintendo Switchből, mint GameCube-ból összesen

|

A Switch másfél év alatt 22,86 millióig jutott, a GameCube-nak 6 év kellett a 21,74 millióhoz.

Hirdetés

Már a pénzügyi év első felében is nagyon jól teljesített a Nintendo hibrid konzolja, de az igazi izgalmak csak most jönnek. 

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy március 1. és szeptember 30. között 5,07 millió konzol talált gazdára, 3,7%-kal több, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában. Ezzel sikerült túlszárnyalni a GameCube összeladásait, és 22,86 millióig jutni. Úgy számolnak, hogy a következő félévben, jövő márciusig még 20 millió gép kerül a boltokba. Az ünnepi szezon valószínűleg meghozza a vásárlókedvet, új Pokémon játék és új Super Smash Bros. is érkezik, illetve ott a nemrég megjelent Super Mario Party, meg a nagyon szépen felhízlalt jelenlegi kínálat.

A NES Classic Mini és az SNES Classic Mini együtt 3,69 millió példányig jutott az említett időszakban. 42,13 millió játék kelt el, köztük 1,67 millió Donkey Kong Country: Tropical Freeze és 2,16 millió Mario Tennis Aces. A rekorder még mindig a Super Mario Odyssey 12,17 millióval, a Mario Kart 8 Deluxe a második 111,71-gyel, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild pedig 10,28-cal áll a harmadik helyen.

A 3DS-t is viszik még, 1 millió új tulajdonos lett, és 6,27 millió játékot értékesítettek. Ha a Nintendo boldog, mindenki boldog, már csak egy Super Mario Maker port kell, és én is maradéktalanul elégedett leszek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)