Hirdetés

Ez a Nintendo tíz legjobban fogyó switches játéka

|

A közel két hónapja megjelent Smash is a dobogóig jutott már.

Hirdetés

A legtöbben feltehetően az exkluzívok miatt vesznek Switchet, de nem kizárt, hogy hibrid mivolta miatt többen a multiplatform játékokat is inkább Nintendo gépükre vásárolják meg.

Hirdetés

A cég közzétette saját kiadású játékainak toplistáját. Ennek élén a Mario Kart 8 Deluxe áll 15 millió eladott példánnyal, ami azt jelenti, hogy a Switch-tulajdonosok közel felének megvan. Ezt a Super Mario Odyssey követi 13,76 millióval, majd a tavaly decemberi Super Smash Bros. Ultimate következik 12-vel.  Érdekes módon csak a negyedik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ami a gép megjelenésekor az egyetlen nagy exkluzív volt. 

Íme a teljes lista:

1. Mario Kart 8 Deluxe
2. Super Mario Odyssey
3. Super Smash Bros. Ultimate
4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
5. Pokemon: Let's Go, Pikachu / Eevee
6. Splatoon 2
7. Super Mario Party
8. 1-2-Switch
9. Mario Tennis Aces
10. Kirby Star Allies

Nektek melyik van meg ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)