Hirdetés

Mégsem lesz Xbox Game Pass a Nintendo Switchen?

|

Az újabb pletykák cáfolják az előzőeket, így talán mégsem kerül kiterjesztésre a Microsoft szolgáltatása.

Hirdetés

A közelmúltban írtunk róla, hogy belsős pletykák szerint az Xbox Game Pass átkerülhet Nintendo Switchre is, így a Netflix-szerű előfizetéses szolgáltatás előnyeit a hibrid konzol tulajai is élvezhetnék. Akkor azt beszélték, hogy az xCloud játékstream technológia tenné ezt lehetővé. 

Hirdetés

Brad Sams, a Petri és a Thurrott nevű IT-oldalak szerkesztője körbekérdezte a forrásait, több helyről is informálódott és azt a visszajelzést kapta, hogy az Xbox Game Pass a közeljövőben biztosan nem fog átkerülni a Nintendo Switchre. Sams ugyanakkor hozzátette, hogy soha ne mondjuk, hogy soha, mivel a Microsoft láthatóan ki szeretné terjeszteni a szolgáltatást az xCloud segítségével, viszont több embertől is azt hallotta, hogy a Switch esetében ez nem fog megtörténni egyhamar. Az alábbi videóban kb. a 8. perctől hallgathatjátok meg a lényeget: 

Ahogyan a korábbi pozitív pletykát, úgy a mostani negatívat sem erősítette meg hivatalosan senki, így továbbira is csak találgatni tudunk azzal kapcsolatban, hogy mit tervez a Microsoft és a Nintendo - ha egyáltalán tervez valamit. Érdeklődve várjuk a fejleményeket. Ti örülnétek a funkciónak Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)