Hirdetés

Kellene egy új Nintendo Wii U? Elképesztően drága lesz!

|

Megjelenésekor nem aratott túl nagy sikert a Nintendo Wii U, viszont most úgy tűnik, hogy a gyűjtők kezében élheti majd renenszánszát a cég mellényúlása. Elképesztő áron.

Hirdetés

Nagyon sokan kritizálják a Nintendót azért, amiért folyton a jól ismert karaktereihez nyúl vissza a játékaiban, viszont nem szabad elfelejteni, hogy ha hardverekről van szó, akkor a cég az egyik legmerészebb újító az egész iparban már az első próbálkozásai óta. Ennek persze az az eredménye, hogy az elmúlt évtizedekben volt pár kemény mellényúlás (mint pl. a Virtual Boy vagy a Powerglove), viszont az ilyen kudarcok nélkül nem lehet belebotlani az olyan zseniális ötletekbe, mint a Wii vagy a Switch.

Hirdetés

Persze a Nintendo Wii U közel sem lett akkora bukás, mint a fent említett példák, azért a sikerét tekintve messze elmarad mind az elődjétől, mind pedig az utódjától. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy valakinek még így is nagyon tetszik a koncepció, vagy esetleg szeretne mindenképpen bepótolni egy címet, ami nem jelent meg más platformra (bár a Switch előbb-utóbb behoz majd minden címet), viszont ha valaki esetleg ilyen helyzetben van, az kösse fel a gatyát, mert nem lesz olcsó mulatság.

A Twitter egyik felhasználója vette észre, hogy az utóbbi időszakban a vadonatúj konzolok ára hihetetlen növekedésnek indult az Amazonon: a 32 GB-os modell 789 dollárba kerül (kb. 224 ezer forint), míg a New Super Mario Bros. U-val csomagolt változat még ennél is drágább. Ez nyilván azért van, mert a Nintendo a Switch megjelenése előtt pár hónappal hivatalosan is befejezte a gép gyártását, ami azt jelenti, hogy a gyűjtők valószínűleg próbálnak egymásra licitálni az utolsó darabokért.

Használtan már jóval jobbak az esélyeink, habár sok hazai üzletben sem árulják már a konzolt, de aki egy kicsit keresgél, az kevesebb, mint fele ennyiért is megtalálhatja a platformot, de mivel egyre több Wii U játékot portolnak át Switchre, ezért nem biztos, hogy a legtöbb ember számára érdemes ezen pörögni. A gyűjtők és fanatikusok persze máshogy vannak bekötve, ők már törik a perselyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)