Hirdetés

Open-world játékkal debütálhat az EA új stúdiója

|

Egyelőre a csapat neve sem biztos, tippelgetések azonban már az első projektjükkel kapcsolatban is vannak.

Hirdetés

Május óta tudjuk, hogy az EA egy új stúdiót hozott létre, aminek élére Kevin Stephenst állította. A fejlesztő irányítása alatt készült el a Shadow of Mordor és a Shadow of War, korábban pedig dolgozott a F.E.A.R. játékokon, a 2001-es AvP-n és még sok más projekten is.

Ugyan az új csapat nevét hivatalosan még nem jelentette be az Electronics Arts, a VGC észrevette, hogy a cég az USA-ban és Európában is levédette a "Neon Black Studios" nevet, ami elég egyértelmű jelnek tűnik a névválasztás kapcsán.

Hirdetés

Azt már korábban elárulta az EA, hogy a Stephens által irányított csapat egy nyitott világú játékot kalandjátékot fejleszt majd, arról azonban senki nem nyilatkozik, hogy ez egy meglévő IP-je lesz a kiadónak, vagy egy új univerzumot akarnak felépíteni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az EA csoport ügyvezető igazgatója, Samantha Ryan az első hírek megjelenésekor interjút adott a GI.biz-nek, amiben elmondta, a csapatnak még rengeteg alapvető kérdéssel kapcsolatban kell meghoznia döntéseket, éppen ezért nem is kommentálta, hogy milyen játékkal foglalkoznak majd először.

"Jól ismerem Kevint. Biztos vagyok benne, hogy minőségi csapatot fog összeállítani és fantasztikus játékokat fognak együtt készíteni. Nem kell sürgetnem őt, hogy bármit is bizonyítson. Azt akarom, hogy minden rendben működjön, abban pedig biztos vagyok, hogy ebben számíthatok majd Kevinre."

Ti ismerve a csapat vezetőjének előéletét, melyik EA franchise-t adnátok neki oda, hogy továbbgondolja azt? Esetleg egy új IP-re is nyitottak lennétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)