Hirdetés

Óriási siker a Back 4 Blood

|

A Left 4 Dead utódja tarol, rengetegen játszottak vele az elmúlt három hétben.

Hirdetés

Rengetegen megpróbálták, de csak kevesen tudták elhozni nekünk újra a milliók által kedvelt Left 4 Dead egyedi élményét, úgyhogy a Valve zombis sorozatát is készítő Turtle Rock Studios úgy döntött, kezébe veszi a gyeplőt, és egy méltó szellemi utódot készít. Október 12-én megjelent a Back 4 Blood, de akik megfelelő változatot rendeltek elő, már október 7-étől elkezdhettek játszani, így épp ma van három hete, hogy elindult a zombidarálás.

A fejlesztők örömmel jelentették be, hogy méréseik alapján már több mint 6 millióan próbálták ki a játékot. Bizonyára segített, hogy megjelenése óta elérhető az Xbox Game Pass kínálatában, de ez így is egy szép eredmény.

Hirdetés

A SteamCharts adatai alapján az egyszerre játszók száma a Steamen elérte a 65873-at, az elmúlt 24 órában volt olyan pillanat, amikor 29787-en léptek be. Az xboxos, playstationös, illetve további PC-s számokról semmit nem tudunk, de elég, ha a Turtle Rock elégedett, és esetleg a későbbiekben további tartalmakkal köszöni meg a játékosok támogatását.

A csapat előző hasonló kaliberű játéka, az Evolve nagyon gyorsan elhalt, csak akkor tudott eljutni 1 millió játékosig, amikor ingyenessé vált, és ezt követően sem élt sokáig. Örülünk, hogy a srácok fel tudtak állni ebből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)