Hirdetés

Pete Hines szerint a jövőben megvalósulhat az összes platform közötti crossplay

|

A Bethesda kommunikációs és marketing vezetője kifejezetten pozitívan áll a témához.

Hirdetés

A Bethesda a legtöbb játék esetében törekszik arra, hogy azok minél több platformon elérhetőek legyenek. Gondoljunk csak a Skyrimre. A vállalat a Switchet is lelkesen támogatja, és elég komolyan bírálta a Sonyt, amiért nem akarja összeengedni a PS4-es játékosokat az xboxosokkal vagy switchesekkel.

Hirdetés

Hines kifejtette, igyekeznek a lehető legtöbb platform képviselőivel tartani a kapcsolatot, hogy minél több dolgot valósíthassanak meg. 

"Nem zárunk ki senkit és semmilyen platformot. Rendszeresen beszélünk a Nintendóval, Sonyval, Microsofttal, Apple-lel, Google-lel és a Valve-vel a készülő játékainkról. Arról, hogy mit csinálunk, mit szeretnénk és nekik mire lehet szükségük." 

- mondta Hines a témával kapcsolatban. A The Elder Scrolls Legends esetében előjött úgynevezett cross-progression témakörét is fontosnak tartja. El akarják kerülni, hogy ugyanazt a játékot más platformon elkezdve elveszítsük az összes megszerzett tárgyunkat és az elejéről kelljen kezdeni az egészet. Ez egy gyűjtögetős kártyajáték esetében kifejezetten fontos, de természetesen más játékaikra is igaz az állítás.

A kommunikációs és marketing vezető még azt is elmondta, hogy szerinte megvalósulhat a teljes cross-play lehetőség az összes platform között. Bízik a technológiában, és már látja egyes játékok esetében, mint például a Fortnite és a PUBG, hogy mennyire hasonló játékélményt nyújtnak a különböző platformokon.

Ti mit gondoltok, tényleg megvalósulhat az, amiről Pete Hines beszél? Hamarosan tényleg nem lesznek határok a platformok között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)