Hirdetés

Peter Molyneux nem akart túlozni, de azért elmondta: következő játékában valami olyan lesz, amit még soha nem láttunk

|

A nagy ígéreteiről ismert játéktervező tudja, hogy a múltban csalódást okozott, és nem akar megint, de azért ígérgetni nem felejtett el.

Hirdetés

Amellett, hogy olyan fantasztikus játékokat köszönhetünk neki, mint a Fable vagy a Black & White, arról is ismert Peter Molyneux, hogy nem fogja vissza magát, ha az elképzeléseiről beszél, és hajlamos megvalósíthatatlan dolgokat ígérni. Ő őszintén azt gondolta, hogy mindig a következő játéka lesz minden idők legjobbja, nem volt célja senkit félrevezetni, mindig hitte, hogy amit kitalált, az megvalósítható, csak hát technikai akadályok állták útját.

Most is próbál óvatosan megnyilvánulni. Fejlesztőcsapatával, a Curiosityt és a Godust is készítő 22Cans-szel már dolgozik új projektjén, amiről elárult néhány dolgot a GameReactornak adott interjújában.

Hirdetés

Bár azt, hogy milyen játék lesz, nem tudtuk meg, csak annyit, hogy kerül bele egy mechanika, amit játékban még soha nem láttunk.

"Ezt a mechanikát egy olyan világban és környezetben használjuk, ami ismerős lehet a játékosok számára. És mivel a környezet ismerős, [a mechanika] frissebbnek fog hatni."

A játék elsősorban PC-re és konzolokra készül, és közelebb lesz az általa kínált élmény a Fable-höz, a Black & White-hoz és a Dungeon Keeperhez, mint korábbi alkotásai. Konkrétumok nélkül nehéz erre mit mondani, csak azt reméljük, tényleg valami érdekeset mutat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)