Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - több mint 8 millió példányt adtak már el

|

Lassan fogadásokat lehetne kötni azzal kapcsolatban, mikor lépi át a következő milliót a PlayerUnknown's Battlegrounds eladásainak száma. Sőt, ha az eladási számláló pörgését streamelnék, azt is biztos néznék tízezrek.

Hirdetés

Múlt héten még arról írtunk, hogy a PlayerUnknown's Battlegroundsnak meglett a 7 milliomodik eladott példánya, ma meg arról írunk, hogy már a nyolcmilliós határ is megvan. 

Elképesztő ütemű a növekedés, és itt nincs megállás,  mert hamarosan a Microsoft konzoljára is megjelenik a túlélős lövölde. Pedzegetik, hogy az Xboxos megjelenés után esetleg más platformon is meg fog jelenni a játék, hiába, az "exkluzivitás" ma már nehezen értelmezhető luxus. A konzolos megjelenés viszont egészen biztosan megdobja majd a játékosbázis számát, ami napi szinten 600 000 főt jelent, úgy hogy a játék még Early Access-ben van.

A fejlesztők bejelentették, hogy nem tudják tartani az eddig megszokott frissítések gyakoriságát, de nem valószínű hogy ez visszatartja a játékosokat abban, hogy levessék magukat a halálzónába.

A napokban még biztosan hallhatunk a PlayerUnknown's Battlegroundsról, hiszen a jelenleg zajló gamescom során bonyolítják le az első hivatalos PUBG versenyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)